Bedrijventennistoernooi 2022

• 16 mei 2022

Wedstrijden vinden plaats op sportpark Parkhiem in Buitenpost.

Op woensdag 29 juni is de eerste speelavond die een vervolg krijgt op woensdag 6 juli en de finale avond is op zaterdag 9 juli. Evenals voorgaande jaren worden de teams door de wedstrijdleiding op basis van eerder geboekt resultaat en/of speelsterkte in poules ingedeeld. Er zal worden gestreden om de wisselbokaal en natuurlijk eeuwige roem!

Door de ondersteuning van onze sponsoren De Haan Westerhoff, Auto Veenstra en @WORK Personeelsdiensten worden wij in staat gesteld een prachtig toernooi voor u te organiseren op ons mooie tennispark.

Het aanmeldingsformulier ontvangen wij graag voor Vrijdag 10 juni aanstaande retour.

Er zijn aan de deelname enkele voorwaarden verbonden:

1. Er worden alleen dubbels gespeeld. Een mix-, heren- of damesdubbel.
  2. Bij opgave de namen van de spelers vermelden en er moet bij voorkeur een reservespeler opgegeven worden. Een van de twee deelnemers moet werkzaam zijn bij het bedrijf waarvoor hij of zij speelt. Er mogen meerdere teams per bedrijf worden aangemeld. Houd rekening met de gemiddelde speelsterkte.
  3. Er wordt alleen op de aangegeven data gespeeld. Het onderling regelen van een andere avond is niet toegestaan. Bij regen wordt er uitgeweken naar de vrijdagavond. Bij extreme weerssituaties wordt de wedstrijd aan de bar (uit)gespeeld.
  4. Het inschrijfgeld is € 40,00 per team en moet op de eerste speelavond betaald worden. Bij dit bedrag is het eten op de finale avond, voor 2 personen, inbegrepen. Alle extra personen die graag mee willen eten betalen € 10,00 per persoon. Deze kunnen uiterlijk 1 week voor de slotavond doorgegeven worden bij Rommie.
  5. De wedstrijden op de woensdagavond beginnen om 18.30 uur en op de zaterdag om 15.00 uur. U wordt verzocht een kwartier voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn.

Kunt u aan deze voorwaarden voldoen, dan kunt u zich aanmelden via het  inschrijfformulier. ( Inschrijfformulier bedrijventennis 2022 )   Na inschrijving ontvangt u z.s.m. een bevestiging. De poule-indeling en overige relevante informatie volgt in de loop van juni.

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

De organisatie

Lotte Brinke en Rommie Woudstra