Bedrijventennistoernooi groot succes.

  • 2 juli 2017

                         

Afgelopen 2 weken heeft voor de 2e keer het bedrijventoernooi plaatsgevonden op sportpark Parkhiem in Buitenpost. 16 bedrijven hadden zich dit keer aangemeld om in 2 poules te strijden om de felbegeerde wisselbeker.

De organisatie ( Rommie, Lotte en Berno ) hadden de teams verdeeld in 2 poules om zo de speelsterkte voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, dat dit aardig gelukt is mag blijken uit de vele spannende uitslagen. Helaas werd er door weersomstandigheden enige druk op het programma uitgeoefend maar dit werd door de organisatie ook weer prima opgelost. Ook de kantinecommissie leverde weer uitstekend werk mede dankzij enkele inval krachten.

Uiteindelijk werden de prijzen verdeeld op zaterdag 1 juli, en na enig rekenwerk werd in de A poule Miedema Binnen afbouw gekroond tot winnaar en Veenstra reizen 2 in de B poule.

Het door De Haan Westerhoff Zonwering gesponsorde toernooi, samen met @work en Vrieservice en enkele lokale bedrijven die voor heerlijke hapjes hadden gezorgd kregen alle deelnemers een presentje aangeboden door de organisatie, en werd het geheel afgesloten met een BBQ en met muziek van Dj P.P.

Zo als het nu lijkt gaat volgt er een 3e editie in 2018, aangezien er meerdere bedrijven reeds hadden aangegeven ook graag mee te willen doen. Dit houdt in dat als de uitnodiging volgend jaar de deur uit gaat men zich op tijd dient aan te melden om in ieder geval niet op de reserve lijst te komen.

Al met al een zeer geslaagd bedrijventoernooi, iedereen die hier aan heeft bijgedragen, BEDANKT.