Diverse activiteiten de afgelopen week.

  • 20 september 2016

 

.seatrade_PMS    Mix-dubbel toernooi.

Van maandag 5 t/m vrijdag 10 september vond het Seatrade mix-dubbel-tennistoernooi plaats.

De technische commissie had de dames en heren zo aan elkaar gekoppeld, dat  er tussen die koppels een felle strijd zou kunnen ontstaan.

En dat gebeurde.  De twaalf koppels, die in drie poules waren ingedeeld, waren aan elkaar gewaagd en bezorgden het aanwezige publiek hele aangename uurtjes. Maar de uitzonderlijke  temperaturen hadden natuurlijk ook een niet geringe bijdrage in dit geslaagde evenement.

Het publiek genoot met volle teugen van de wedstrijden. Uiteindelijk bleven er drie poulewinnaars over die met elkaar de strijd aangingen. Uit het feit, dat er regelmatig een supertiebreak gespeeld moest worden voordat de winnaar bekend was, blijkt wel hoe gelijkwaardig de teams waren. Een compliment voor de technische commissie is hier dan ook wel op z’n plaats. Uiteindelijk kwamen de volgende teams als winnaars uit de bus:

  1. Liesbeth v.d. Heide en Cor Giezen
  2. Anneke Nieuwenhuis en Sjoerd Bosma
  3. Diete Paauw en Jan van Helden.

Zij kregen waardebonnen die door sponsors beschikbaar waren gesteld.

De Tennisvereniging Buitenpost kan terugzien op een mooie week.

 

De tennisverenigingen in Achtkarspelen hebben sinds een paar jaar de handen ineen geslagen en een dorpencompetitie op poten gezet die zeer succesvol is. Op woensdagavond worden de wedstrijden gespeeld en ook dan is publiek welkom op het park aan het Freulepad.

cor-en-liesbeth groepsfoto jan-en-diete sjoerd-en-anneke

 

Achtkarspelencup 2016:

Warm, nat en prachtige resultaten van onze jeugd!

Wederom een machtig mooi, gezellig en zonnig Achtkarspelen cup toernooi gehad vrijdag 16 september jongstleden. Met vijf spelers vanuit buitenpost werd gestreden op de verschillende categorieën rood, oranje, groen en geel, waarbij we uiteindelijk met 9 punten totaal eindigden!
Ook werden daarbij de nodige medailles binnengehaald op rood door 1, Jasper Dijkman 2. Wessel zorgdrager 3, wybren wagenaar. En bij categorie geel 1. Kjell de hek. Samen goed voor het binnenhalen van de wisselbeker voor onze club!! Deze komt binnenkort bij ons in het clubgebouw te staan voor komend jaar.
Genoten van mooie rallies waarbij uit onverwachte hoek tijdens wedstrijden verkoeling kwam??. Bedankt jongens voor jullie geweldige inzet! Namens de jeugdcommissie buitenpost.

unnamed-7 unnamed unnamed-2 unnamed-1