Dubbelen mag weer; terras en clubhuis blijven nog gesloten!

• 23 mei 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet dinsdagavond heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis en padel versneld te versoepelen. Spelers mogen vanaf nu ook dubbelen, 4 spelers op een baan bij tennis is bij vrij spelen toegestaan, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt. Het clubhuis en terras moeten volgend op de overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven. De overige richtlijnen blijven van toepassing, zoals een baan reserveren (labelen) en 1.5 meter afstand houden. Ook als dat betekent dat een speler soms een bal moet durven laten gaan. Volgende week zullen we een aantal adviezen en materialen aanreiken om dubbelen met 1.5 meter in de praktijk gecontroleerd te kunnen uitvoeren. We roepen iedereen op zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygi├źnemaatregelen te houden. Voor zichzelf, maar ook in het belang van de gezondheid van anderen.

Zodra alle info door de Knltb is bijgewerkt zullen deze in het infobord worden gehangen.

Met sportieve groet,

het bestuur