Faber Installatietechniek dubbeltoernooi.

• 18 juni 2017

Afgelopen week is van 12 t/m 16 juni het heren en dames dubbeltoernooi gespeeld.

Door oud technisch commissielid Harrie Nieuwenhuis was een prachtige indeling gemaakt waardoor er diverse spannende wedstrijden zijn gespeeld.  Onder prachtige weersomstandigheden, waarbij de laagstaande zon soms hinderlijk in het zichtsveld van de bal stond, werd menig wedstrijd in de supertiebrake beslist.

Bij de dames was op vrijdag avond een heuse finale gepland, waarbij Anneke Nieuwenhuis en Wiesje van der Werf terecht de titel in de wacht te sleepten door in 2 sets te winnen van Elly Kramer en Sjoukje Miedema.

Bij de heren lag dit iets anders doordat Jan de Jong en Kees van Dijk de afgelopen dagen al hun wedstrijden hadden gewonnen, werden zij de onbetwiste kampioen van Buitenpost. Na afloop van de prijsuitreiking werd er nog gezellig nagezeten met heerlijke hapjes klaar gemaakt door Anneke Veenstra.