Feestelijke onthulling oefenmuur.

• 2 april 2017

Afgelopen zaterdag 1 april is de vernieuwde oefenmuur feestelijk geopend door wethouder Jouke Spoelstra samen met  jeugdlid Ilja Messchendorp. De nieuw beschilderde muur is er gekomen op initiatief van de jeugdcommissieleden Mascha de Hek en Christina Kooistra. Ook de wethouder was blij dat er nog steeds veel aandacht uitgaat naar de jeugd.

Claudia van der Veen uit Kornhorn heeft met verf ( gesponsord door Nirwi’s uit Buitenpost) 2 prachtige figuren op de muur geschilderd ( Federer en Nadal ) waarbij de jeugd hopelijk vele jaren een balletje tegen aan kunnen slaan.

Na dit feestelijk gebeuren was er tijd voor gebak en werd er nog een jeugdtennisclinic gegeven door tennisleraar Joa Maliankay. Om 13.00 werd er door de senioren begonnen aan de traditionele openingstoss. Tennisvereniging Buitenpost is verder klaar voor de voorjaarscompetitie en gaat verder met de organisatie van het 50-jarig jubileum welke gevierd gaat worden op 10 juni 2017.

Ieder lid, oud-lid dient zich hiervoor op te geven dat kan bij M.Schraag tel: (0511) 541382 of mail: mail@tv-buitenpost.nl

Met dank aan fotografen Anne van der Heide en Theo van Asperen.