Geen activiteiten t/m 6 april.

• 16 maart 2020

Update tennisseizoen 2020

Zoals velen van jullie hebben gehoord zijn er i.v.m. het coronavirus extra maatregelingen aangekondigd. Dit houdt voor onze vereniging in dat we helaas tot en met 6 april geen tennisactiviteiten kunnen organiseren op ons tennispark.

Dit betekent dat alle activiteiten die de komende weken gepland stonden geen doorgang zullen vinden.

Zoals de geplande werkzaamheden op zaterdag 21 maart, en de inschrijvingsavonden voor de kantinediensten op 18 en 25 maart.

Ook de openingstoernooien voor senioren en jeugd gaan NIET door op zaterdag  28 maart en ook de georganiseerde toss van dinsdagavond 31 maart komt helaas te vervallen.

Voor ons als bestuur is het ook nog even afwachten wat er begin april allemaal mogelijk is, en hoe het komt met de voorjaarscompetitie, als we rond die tijd meer weten dan zullen we dat zo spoedig mogelijk aan jullie laten weten.

Met deze maatregelingen volgen we als tennisvereniging de nieuwe richtlijnen van het kabinet en adviezen van de KNLTB.

De KNLTB  geeft regelmatig updates over het coronavirus,  deze kun je vinden op:  www.knltb.nl/nieuws/2020/tennis-en-het-coronavrius/

Namens het bestuur,

Johan Miedema.