Generatietoernooi.

• 18 juni 2017

Zomers spektakel met Generatietoernooi 17 juni jl.

Zaterdag 17 juni was het weer zover!

Tijd om de jeugd samen met één van zijn/haar ouders of andere tennissende familieleden op de baan te laten strijden in het Generatietoernooi voor de eer! Maar natuurlijk ook om een supergezellige middag te hebben met andere tennissers en vooral plezier te hebben en van elkaar te leren ;).

Met prachtig weer en een totaal van 11 teams (3 op rood veld en 8 op oranje veld) leverde dat spannende wedstrijden op en voor de roodspelers, net met tennis begonnen, een mooi eerste toernooi, waarin ze al hele mooie rallies tegen elkaar speelden.

Uiteindelijk, nadat alle teams 3 wedstrijden hadden gespeeld, werd de balans opgemaakt onder het genot van een lekker patatje met een frikadel of hamburger. Om 19.15 uur werden de winnaars bekend gemaakt :

1e plaats: Team Fenne en zijn vader Roel Wijma; 2e plaats: Team Bernt en zijn moeder Rommie Woudstra; 3e plaats: Team Maudy Zuidema met oom Peter.

Al met al een bijzonder geslaagde dag. De nieuwe jeugd op rood vond het eerst best wel spannend, maar was al snel de kriebels kwijt en speelde net zo enthousiast mee met de oranje jeugd.

Als laatste nog onze dank vanuit de jeugdcommissie voor de hulp van Margreet, die ons voorzag van heerlijke hapjes en drankjes vanuit de kantine!

Namens de jeugdcommissie,

Mascha en Christina