Geslaagde openingsdag T.V.Buitenpost.

• 1 april 2018

Na alle voorbereidingen van de afgelopen weken, lag het tennispark ‘Parkhiem ‘ er weer keurig bij. De vele vrijwilligers die hier voor verantwoordelijk waren worden bij deze dan ook nog hartelijk bedankt. Afgelopen zaterdag 31 maart was het dan eindelijk zover, door de vele nachtvorsten werd de deadline nog net op tijd gehaald zodat de jeugd vanaf 10.45 uur dan eindelijk aan de opening konden beginnen.  Onder de bezielende leiding van Sjoukje Leegsma en Jolanda en tennisleraar Joa werd de vele opgekomen jeugd verdeeld in 2 groepen. de ene groep ging in de kantine de tennisquiz  spelen en de andere groep werden door Joa de eerste beginselen van de tennissport bijgebracht. Dit alles werd afgewisseld met hapjes en drankjes geserveerd door Marjolein en de dames van de kantinecommissie. Rond de klok van 13.00 uur werden diverse jeugdspelers nog getrakteerd op een prijs  door de vragen van de quiz als beste te beantwoorden.

Hierna was het tijd voor de volwassenen om te beginnen aan het openingstoernooi, onder prima weersomstandigheden werden er prachtige wedstrijden gespeeld, afgewisseld met koffie/thee en gebak en diverse paas versnaperingen. Ondertussen kon men de nieuwe pasjes in ontvangst nemen en opgeven voor de diverse kantinediensten voor het komende seizoen. Na afloop was er nog de welbekende gezellige nazit. Het bestuur wil langs deze weg alle competitie teams veel succes wensen op weg naar een eventueel kampioenschap. En wenst iedereen uiteraard een blessurevrij en sportief seizoen toe.  Tot ziens op tennispark ” Parkhiem ”

Van onderstaande foto’s zijn enkele gemaakt door Albert Postma.