Helaas zijn nog niet alle dagen voorzien van kantinedienst, dus mocht er nog iemand zin hebben?

Bekijk hier het  Kantinerooster 2018

Wanneer u ingeroosterd bent ontvangt u ongeveer een week van te voren een mail.

De sleutels en pong voor de kantinedienst kunt u van te voren afhalen bij de leden van de kantinecommissie.

.  Liesbeth van der Heide, Bernhardlaan 80   tel. 0511-541528 of 0615075976

.  Anneke Nieuwenhuis, De Vang 45                 tel. 0511-542333 of 0613902877

Na afloop van de kantinedienst graag de sleutels en pong terug brengen waar u ze vandaan heeft gehaald.

Overige Instructies

Let op: het eerste bakje koffie/thee is niet meer gratis voor de spelers van de competitie !

Wat te doen tijdens een kantinedienst?

1. De leden voorzien van het gevraagde natje en droogje en eventueel een bakje nootjes op de bar zetten ( zitten in de ton in de kast ).
  2. Verkochte drankjes noteren op de consumptiekaart (in de la onder de kassa).
  3. U mag zelf 2 consumpties nuttigen op kosten van de kantine.
  4. Voor 1 kop koffie kunt u eventueel gebruik maken van het senseo apparaat.
  5. Koekjes voor bij de koffie/thee zitten in de trommel op de bar.
  6. Afwas in de afwasmachine, indien vol graag aanzetten op stand 4.
  7. Koelkastvitrine bijvullen, first in – first out.

Bij sluiting van de kantine:

1. De bar netjes achter laten.
  2. De stekker uit de kassa halen en kassalade open laten.
  3. Afwas in de afwasmachine indien vol graag aanzetten op stand 4
  4. Koffiezetapparaat uitzetten.
  5. Kijken of alle ramen dicht zijn ( ook in de douches en wc’s controleren ) kachels uit.
  6. Denk ook om de verlichting van de koelkastvitrine uit te zetten (knop zit   binnen aan de bovenkant)!!
  7. Alle lampen uit en deuren op slot.
  8. Hek sluiten en sleutels+pong terug brengen waar u ze vandaan heeft gehaald.

Bedankt voor uw medewerking !

S C H E N K T I J D E N

DRANK – EN HORECAVERORDENING GEMEENTE ACHTKARSPELEN

Het is alleen toegestaan om alcoholhoudende drank te verstrekken tijdens en tot twee uur na de tenniswedstrijd.

Het is in ieder geval verboden om alcoholhoudende drank te verstrekken buiten de volgende tijden:

• maandag tot en met vrijdag van 19:00 tot uiterlijk 24:00 uur.
  • zaterdag van 14:00 tot uiterlijk 19:00 uur.
  • Zondag van 12:00 tot uiterlijk 19:00 uur.