NL Doet bij de tennisvereniging

• 16 mei 2021

Zoals de meesten van jullie wel weten organiseert het Oranjefonds ieder jaar de NL doet dagen, en wij als tennisvereniging gebruiken deze dagen dan om ons park op te knappen voor het nieuwe seizoen. Normaal zijn deze dagen gepland in maart maar door de aanhoudende corona crisis zijn deze verplaatst naar 28 en 29 mei.

Zoals het er nu voorstaat mogen deze dagen doorgang vinden, volgens de geldende richtlijnen en de aanstaande versoepelingen in acht nemende. Wij als bestuur zouden dan ook graag zaterdag 29 mei 2021 willen gebruiken om in ieder geval de kantine gebruiksklaar te maken en eventueel het park verder schoon te maken.

Bij deze dan ook de oproep om je op te geven om zaterdag 29 mei vanaf 9.00 uur te helpen en met voldoende animo hopen we rond 12.00 klaar te zijn.

Voor hulp om de kantine schoon te maken graag aanmelden bij Jelmer Bil ( J.Bil@hotmail.com ) en voor het schoonmaken / klussen / onderhoud aan de banen bij Cor Giezen ( tennis@tv-buitenpost.nl )

Alvast bedankt en tot zaterdag 29 mei.

Bestuur TV Buitenpost