Open dag voor de jeugd op zaterdag 31 maart

  • 13 maart 2018

Dag allemaal,

Op zaterdag 31 maart a.s. van 10.45 tot 13.00 uur zal de Open Dag voor de jeugd plaatsvinden op ons tennispark aan het Freulepad. Voor het programma verwijs ik jullie graag naar de flyer in de bijlage. Deze flyer mag je ook best in je omgeving verspreiden!   Tennis Jeugd Flyer Open Dag TV Buitenpost

Je kind hoeft zich voor deze tennisochtend niet officieel op te geven, maar ik zou het prettig vinden om via een mailtje van jullie kant te vernemen wie van plan is om te komen tennissen, op 31 maart.  (   leg@dr.nassaucollege.nl  of mail@tv-buitenpost.nl )

Heel mooi zou het zijn als je kind (een) vriendje(s) / vriendinnetje(s) meeneemt, op 31 maart. Deze kinderen kunnen dan kennismaken met tennis en hopelijk wil een aantal van hen zich daarna ook aanmelden als (actie)lid van de tennisvereniging. Zouden jullie je kinderen hier op willen wijzen en in willen stimuleren? 

Tot slot zou ik jullie willen vragen: wie helpt mij en Joa (en/of Dictus) om van deze Open Dag voor onze tennisjeugd een succes te maken? Mail mij als je tijd en zin hebt om te helpen bij catering, quiz en andere activiteiten op 31 maart!

Namens de jeugdcommissie.  Sjoukje Leegsma