Openingstoernooi Jeugd

  • 30 maart 2015

Afgelopen zaterdag hebben wij een geweldig mooie start gehad van het tennisseizoen met de jeugd! Mooie opkomst van 21 kinderen, die samen met trainer Dictus flink bezig zijn geweest met allerlei verschillende elementen in de tennissport, waarbij het balgevoel voorop stond.
Ook met het weer kon het niet beter en na een korte warming up vanaf 11.00 uur, was er een behendigheidsparcours met diverse baloefeningen voor alle deelnemers. Na een glaasje fris en wat lekkers werd de ochtend voortgezet met een quiz vol vragen over tennis.
Om 13.00 uur werd de ochtend afgesloten met het noemen van de winnaars van het behendigheidscircuit en van de quiz.
Wij als jeugdcie. en ook trainer Dictus Koop hebben genoten van deze ochtend en enthousiaste jeugd. We hopen jullie snel weer te zien op de tennisbaan, want er staat een superleuk tennisseizoen voor jullie te wachten met diverse leuke activiteiten!
Als laatste wil ik alle hulptroepen ontzettend bedanken voor hun geweldige ondersteuning, waaronder Liesbeth van der Heide in de kantine, Margreeth Bijlsma voor de prachtige foto’s en Finn de Hek voor het helpen bij de activiteiten. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen realiseren.

Van start met een prachtig tennisseizoen 2015 vol zon, spannende partijen en gezellige momenten met elkaar!

De jeugdcommissie TV Buitenpost