Openingstoernooi.

• 1 augustus 2021

Afgelopen zaterdag werd het @Work openingstoernooi georganiseerd.

Door de slechte weersomstandigheden en de toestand van de banen kon de jeugd niet in actie komen s’ morgens, gelukkig knapte het weer in de loop van de dag op zodat de senioren wel in actie konden komen.

Met meer dan 25 deelnemers werd er regelmatig hard geknokt om de punten zonder de gezelligheid uit het oog te verliezen. De welkome versnaperingen tussendoor vielen ook in de smaak. Veel leden maakten gebruik om de sleutel van het toegangshek om te ruilen. Leden die dit nog niet gedaan hebben kunnen terecht bij Johan Miedema of bij de komende toss-avond ( 3 augustus)

Na afloop werd er nog gezellig nagezeten. vanaf dinsdag 3 augustus is het de bedoeling dat er elke dinsdagavond ( 19.00 uur ) een toss wordt georganiseerd waarbij er een competitie element wordt toegevoegd, een mailtje hierover volgt nog maar iedereen is welkom !