Rabo Coöperatief Dividend ondersteund Duurzaam tennissen in Buitenpost

• 23 juli 2022

Als vertegenwoordigster van Rabobank Drachten Friesland Oost overhandigd Rommie Woudstra een cheque ter waarde van € 5000 aan twee bestuursleden van Tennisvereniging Buitenpost.

TV Buitenpost heeft een aanvraag gedaan aan het fonds Coöperatief Dividend van de Rabobank en dat is gehonoreerd. Hiermee financiert de Rabobank een groot deel van de duurzaamheidsplannen van de vereniging. “Wij zijn erg blij met de steun die we krijgen van de Rabobank,” aldus Johan Miedema, voorzitter van TV Buitenpost, “hiermee kunnen we een grote stap maken in onze plannen wat betreft verduurzaming en modernisering van onze club”. De bijdrage wordt o.a. ingezet voor het plaatsen van zonnepanelen op het clubgebouw, onderdeel van het project Duurzaam tennissen in Buitenpost.

Behalve op het gebied van energiegebruik is de vereniging ook bezig met modernisering van het park en vereniging.  Door de al gerealiseerde renovaties, de vermoedelijke aanleg van Padelbanen en een creatief, open beleid willen we een eigentijdse plaats zijn voor sport, sociale actie en gezelligheid.

Johan Miedema (voorzitter), Cor Giezen (secretaris) en Rommie Woudstra