Nieuwe Tennisleraar bij T.V.Buitenpost.

Aanmelden voor tennisles kan hier !

Even voorstellen…..

Stephan van den Berg

Leeuwarden

Mijn naam is Stephan van den Berg en ik ben geboren in 1970 te Stadskanaal. Mijn passie is sport en coaching. Ik vind het geweldig om het beste uit mensen te halen. Ik heb naast een commerciële achtergrond Retail Management School te Leeuwarden ook een sportieve achtergrond. Ik heb een A en B licentie als tenniscoach.Tevens heb ik 7 jaar geleden een opleiding tot coach afgerond bij BGL te Hoofddorp met als specialisatie ontwikkelingsgericht coachen.

Via mijn bondsopleiding voor Tennisleraar A in 2004 bij Tenniscentrum De Molen ben ik gevraagd om les te geven bij TV De Molen. Tijdens het eerste jaar bij TC De Molen heb ik ook mijn B licentie behaald bij het CIOS. Bij De Molen heb ik met veel plezier les gegeven aan jeugd, selectie, senioren en beginners.

Ik ben een trainer die er van overtuigd is dat voor een ieder die het beste uit zichzelf wil halen, het belangrijk is om te trainen. Verder ben ik iemand die veel vragenderwijs doet. Ik vind het belangrijk dat mijn lessers weten waar ze mee bezig zijn en zich meer bewust worden van het mooie spel tennis. Hierdoor ben ik in staat iedereen die het wil te helpen zichzelf te ontwikkelen.

Om een voorbeeld te geven:

Als een speler (categorie 3 t/m 9) oploopt naar het net en word gepasseerd aan het net kan dat verschillende oorzaken hebben. Als ik dan vraag, hoe komt het dat je gepasseerd word? 9 van de 10 krijg ik het antwoord…..ik zal wel verkeerd staan. Je staat prima opgesteld aan het net. Waar ging jou laatste bal naar toe? Dan blijft het vaak stil en weet men niet waar de bal naar toe is gegaan.

Zo zijn er legio voorbeelden te bedenken voor zowel enkel als dubbelspel. Ik heb er heel veel zin in maar dat kan niet zonder jullie. Dus geef je massaal op en we maken er een fantastisch seizoen van.

Met vriendelijke groet,

Stephan van den Berg

Zie ook: www.tennisschoolgrip.nl

Nog enkele weken en het zomerseizoen staat weer voor de deur, en voor sommigen onder ons barst dan de competitie al weer los. En ik heb begrepen dat 1 dezer dagen de banen al weer worden geprepareerd. Vorig jaar waaide het en vroor het nog in deze periode. En maart roert tenslotte zijn staart…..

Jeugd en volwassenen:

Afgelopen najaar heb ik kennis kunnen maken met TV Buitenpost. Ik ben erg enthousiast over TV Buitenpost en sta dan ook te popelen om jullie les te mogen geven. Hoe meer leden zich opgeven hoe leuker de lessen worden. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op woensdag te trainen bestaat er een mogelijkheid om te komen trainen in Veenwouden. Hiervoor is de regel dat wanneer je al lid bent van TV Buitenpost je niet lid hoeft te worden van Veenwouden om te kunnen trainen. Groepen bestaan voor de voor volwassenen uit 6-8 personen. Mijn lessen zijn van voor volwassenen van 50 minuten naar 60 minuten gegaan. Meer info op onderstaand aanmeldformulier.

Zowel jeugd als volwassenen van TV Buitenpost kunnen zich hier opgeven voor zomerseizoen 2019!

Aanmelden kan tot en met donderdag 21 maart! Lessen zullen starten op woensdag 3 april!

Maak Kennis Met Tennis:

Voor zowel jeugd als volwassenen bestaat er de mogelijkheid om 2 gratis trainingen te volgen, indien je nog niet eerder hebt getennist. Je kunt je geheel vrijblijvend aanmelden.

Dus mocht je vriend/vriendin/familie/collega/etc zin en tijd hebben om es te proberen of het wat voor ze is dan is dat mogelijk. Zie hier voor meer info en om je aan te melden. Rond 1 april ontvang je een bericht wanneer je ingedeeld bent.

Aanmelden kan tot en met zondag 31 maart. Lessen zullen starten op woensdag 3 april!

Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact op onderstaand telefoonnummer.

Met sportieve groet,

Stephan van den Berg

Tennisschool Grip,  www.tennisschoolgrip.nl

tel: 0629510671