Voorbereidingen jubileumseizoen in volle gang.

  • 13 maart 2017

Al vanaf zaterdagmorgen 4 maart is men al druk bezig om het tennispark weer in top conditie te krijgen, zodat met de opening op 1 april de banen weer speelklaar zijn en de kantine met kleedgelegenheden er weer tiptop uitzien.

De vele vrijwilligers die door de diverse commissies zijn opgetrommeld hebben zich dan ook danig uitgesloofd, zo ook op 11 maart tijdens de NL-doet dag gesponsord  door het oranje fonds. Ook de komende zaterdagen zal er nog het nodige te doen zijn op het tennispark.

Ook achter de schermen zijn er door de jubileumcommissie al diverse plannen op tafel gelegd bij het bestuur om op zaterdag 10 juni het 50-jarig bestaan van de club feestelijk te vieren. Bij deze dan ook de oproep ben je lid, ken je een oud-lid geef het door en geef je op voor deze dag, via mail of telefoon bij Marjolein Schraag: (0511) 541382 of  mail@tv-buitenpost.nl

Om voor komend seizoen de geldige ledenpassen te komen halen, zijn er 2 data waarop dit mogelijk is, vrijdagavond 24 maart en woensdagavond 29 maart ( 19.00 – 20.00 uur ) tevens worden de 18+ leden verzocht zich in te schrijven voor 2 kantinediensten zodat de dames van de kantinecommissie er niet alleen voorstaan !  De aanvoerders van de diverse competitieteams kunnen dan ook de formulieren en tennisballen in ontvangst nemen.

Zoals jullie zien is er al het nodige gebeurt en staat er nog genoeg op het programma ( zie activiteitenprogramma jeugd en senioren ) waarbij het opfrissen van de oefenkooi ( verassing ? ) ook wel enige aandacht verdiend.

Veel plezier komend seizoen bij de T.V.Buitenpost.