Standaard lidmaatschap

– Hiervoor kun je het hele jaar tennissen op ons park
– Deelnemen aan de verenigingsactiviteiten
– Je wordt aangemeld bij de KNLTB
– Je kan meedoen aan de competitie van de KNLTB
– Je kan meedoen aan toernooien van de KNLTB

•  Gezinskorting 50% vanaf 3e lid op een adres over laagste contributie
  •  Gezinskorting geldt voor standaard lidmaatschap en niet voor actietarieven

Download hier het formulier voor senioren

Download hier het formulier voor junioren

Tennisles

Meer info op pagina tennisles !

zie alvast : https://www.tennisschoolgrip.nl

Aanmelden tennisles.

Zomer- / najaarslidmaatschap

Wil je alleen in de zomer of het najaar tennissen dan kan dat voor een aaneengesloten duur van 3 maanden.

Download hier het formulier

Maak kennis met tennis.

Vind hier alle info !

Gastenpas en introducees

Een lid dat wil tennissen met een of meer kennissen (niet wonende in Buitenpost), kan voor € 5,- per persoon een gastenpas aanschaffen. Deze dagpas is verkrijgbaar bij Johan Miedema, Parklaan 5.

Komt de andere persoon met wie het lid gaat tennissen uit Buitenpost, dan mag die persoon eenmalig als  introducee  vrij gebruik van de tennisbaan maken. Voor een volgende keer zal de introducee lid moeten worden.

Sleutel.

Als je standaardlid bent kun je bij Johan Miedema ( Parklaan 5 ) op vertoon van je lidmaatschapspas een sleutel halen voor het toegangshek. Je betaalt voor de sleutel  € 5,-  (voor zomer- en najaarsleden is de borg € 10,-)

Bespannen rackets

Hallo,

Ik ben Kjell de Hek, 15 jaar oud en speel ontzettend graag tennis.

Doordat ik vaak bespanningen stuk sla tijdens het vele tennissen, heb ik geleerd zelf mijn racket te bespannen. Om ook nog wat bij te verdienen, ga ik daarnaast bespannen voor de club TV Buitenpost.

Dit kost:

• Met eigen geleverde nieuwe bespanning: € 15,=;
  • Met gebruikmaken van bespanning die ik zelf voorradig heb: € 22,50/€ 25,=.

(De ene bespanning is de TCS Rough, dit is een controlesnaar waarmee je gemakkelijk kan spinnenl Deze bespanning is goed voor toernooispelers. Deze bespanning is iets stugger dan de Pro’s Pro Operation Twist.). Kosten bespanning = € 22,50.

De andere bespanning is de Pro’s Pro Operation Twist.  Dit is een bespanning waarmee je heel makkelijk kan spinnen, maar toch armvriendelijk is. Deze bespanning is goed voor recreatieve spelers. Kosten bespanning = € 25,00.

Het bespannen is klaar uiterlijk na 4 dagen. Mocht er haast geboden zijn, dan dit graag aangeven, dan kan ik ter plekke kijken of dit mij lukt eventueel.

Belangrijk: Bij het inleveren van het kapotte racket, graag de kapotte bespanning in het racket laten zitten!

Ik start per 1 januari 2018 met bespannen en ben daarvoor bereikbaar via:

– E-mail: kjelldehek@gmail.com;

– Mob 06-23001589.

– Adres: Gele lis 1 in Buitenpost.

Uw racket is klaar binnen 4 dagen!

Sportieve groet,

Kjell de Hek